Sociedad

Tornarà la comissió d'investigació del sistema sanitari

El Parlament ha aprovat per unanimitat tornar a crear una comissió d'investigació sobre la gestió del sistema sanitari català. Ja es va constituir una la passada legislatura però pràcticament no va fer res per l'avançament de les eleccions

La comissió centrarà els seus treballs en la gestió dels consorcis de salut del Maresme i la Selva i de l'Hospital de Sant Pau així com en la relació entre el Servei Català de la Salut i empreses com Innova o el grup Serhs.

El portaveu del CIU, Albert Batet insistia que la comissió no pot convertir-se en un pim pam pum generalitzat: "No és una comissió per investigar al Govern de la Generalitat, que ningú es confongui. Ha de ser una comissió per investigar i analitzar actuacions que, en tot casd, s'haurien produït en el si d'organismes autònoms, organismes autònoms municipals o bé empreses o consorcis que tenen vinculació o tutela municipal"

Des del PSC, Jordi Terrades deia que cal arribar al fons de les presumptes responsabilitats i depurar-les: "Que ningú esperi de nosaltres actuacions o intervencions demagògiques. Anirem, això sí, al fons dels assumptes i nosaltres no taparem cap irregularitat ni la justificarem sí és que s'han produït"

Más información

La resta de partits, especialment PP i Iniciativa van advertir contra la temptació de ciu i psc de vetar determinades compareixences. Ara, va dir el diputat d'iniciativa, la credibilitat dels polítics està al límit i no es resoldrà amagant o vetant determinades explicacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00