¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Gay de Montellà sobre Arturo Fernández: "no acceptem pràctiques fora de l'ètica"

El president del Foment del Treball parla dels presumptes pagaments en diner negre del vicepresident de la CEOE i afirma que "aquestes coses no es poden amagar", tot i que respecta el període de reflexió que s'ha donat Arturo Fernández

El President del Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà /

Joaquim Gay de Montellà, que avui proposarà un pacte per al creixement i l'ètica empresarial a l'acte 'Anem per feina' de Foment del Treball, ha reconegut en una entrevista al programa l'Hora L de la Cadena SER que casos com el d'Arturo Fernández "no es poden amagar". Tot i això, Gay de Montellà ha remarcat que han de ser prudents i que està segur que si Fernández ha demanat un període de reflexió "això portarà una decisió".

Gay de Montellà, pel que fa a les retallades de salaris dels funcionaris, apunta que "al món de l'empresa ja estem fent aquests ajustos" i que "l'important és que tothom mantingui el seu lloc de treball, encara que hi hagi reajustaments de sous"

El president de Foment ha comentat l'acte d'aquesta tarda que ha portat una certa polèmica, i ha assegurat que "fem avui el que volem fer. Ens hauria agradat que tothom s'hi sumés, però en un moment de dificultats i canvis institucional és normal que es produeixin tensions".

Gay de Montellà afirma que "entrar en política mai ha estat una raó de ser d'aquest acte" i que només demanen "diàleg, negociació, pacte"

Joaquim Gay de Montellà a l'Hora L (14-02-2014)

Cargando