¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El comerç, a la baixa

En 6 de cada 10 comerços de Barcelona van baixar les vendes durant el 2012 respecte l'any anterior, segons l'Indicador de Comerç de Barcelona fet per ESADE

Imatge d'arxiu del Portal de l'Angel de Barcelona /

L'estudi també apunta que les vendes durant la campanya de Nadal han disminuït enguany un 1%, i que la temporada de rebaixes també està essent fluixa. En tot cas les perspectives de futur són millors

La percepció d'un 61% del comerciants barcelonins és de què la situació no es pot agreujar i que l' economia remuntarà aquest 2013.

Això, tot i que, el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, carrega contra les retallades perquè assegura que no ajuden al comerç: "Per part de les institucions necessitem mesures d'inversió i reactivació. Nosaltres recollim l'estat de tot el consum. Si el consum no espavila, per molt que fem, quedarem curts. Necessitem mesures per reactivar l'economia perquè es reactivin tambés les vendes"

En paral·lel, la facturació provinent de les vendes online s'ha incrementat en un 5% i els comerciants veuen en la innovació i les reformes en el seu negoci la manera de vendre més.

Cargando