¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El PSC reitera la confiança en la innocència de Bustos

Antoni Balmón remarca que la decisió s'ha pres de mutu acord amb el partit. Bustos també deixa de ser president de la Federació de Municipis

El PSC es referma en la innocència de Manuel Bustos però creu que la seva decisió és la més coherent per la governabilitat de la ciutat de Sabadell.

El secretari d'acció política dels socialistes catalans, Antoni Balmón, ha apuntat que "ha fet un desbloqueig institucional i polític de la seva representació i de la seva figura, però crec que és una persona que pot continuar portant coses i sobre to, perquè hi ha una garantia sobre la seva innocència i això ho hem de defensar fins al final"

Balmón en tot moment ha evitat la paraula dimissió, parla de renúncia i assegura que la decisió s'ha pres de mutu acord amb el partit.

El PSC dóna per fet que el pas enrere és definitiu i que el substitut de Bustos, que encara s'ha de decidir, serà també el cap de llista a Sabadell a les properes municipals.

Manuel Bustos també deixa de ser president de la Federació de Municipis de Catalunya i responsable d'acció municipal del PSC, però es manté com a membre de la Diputació de Barcelona

Cargando