¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Cinquè imputat en el cas d'irregularitats urbanístiques a Castelldefels

El jutge que porta la investigació ha imputat un nebot de l'exgerent de l'empresa municipal Castelldefels Projeccions

La cinquena persona imputada en el cas es Jordi Martin Irún, arquitecte de professió i nebot de l'exgerent de l'empresa municipal Castelldefels Projeccions, que ja es troba imputada en la trama de corrupció urbanística de Castelldefels investigada per la Guàrdia Civil.

Segons ha pogut saber la SER, els investigadors van demanar el registre del domicili del nebot però el jutge ho va desestimar.

Ara, el crida a declarar ja que veu indicis de la seva implicació en les societats que estan en el punt de mira en la presumpta trama corrupta que afecta a diversos plans urbanístics realitzats a la ciutat.

La implicació d'aquesta cinquena persona s'afegeix a la de la seva tieta i gerent de l'empresa municipal Castelldefels Projeccions, Lola Irún; el que en aquells moments era l'arquitecte municipal i parella de la gerent, Antoni Gomà; i l'exalcalde de la ciutat, Agustín Marina.

Avui ha declarat l'altre imputat en el cas, l'empresari suposadament beneficiat de la trama de corrupció, Manuel Marín. Ha passat dues hores davant el jutge i ha negat qualsevol irregularitat , insistint en la seva innocència, en la mateixa línia que en els últims dies ho ha han fet l'exalcalde i l'exarquitecte municipal.

Cargando