¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Barcelona obre el Mobile World Centre per apropar el mòbil als ciutadans

S'inaugura oficialment el Mobile World Centre, un espai dedicat a la tecnologia mòbil en el que els ciutadans podran experimentar amb els darrers avanços en aquest àmbit

S'inaugura el Mobile World Centre a la Plaça de Catalunya de Barcelona /

El centre està situat a l'Edifici de Telèfonica, al Portal de l'Àngel amb el carrer Fontanella de Barcelona

En la planta baixa d'aquest edifici hi ha una botiga de Movistar que s'ha dissenyat de forma que els visitants puguin experimentar amb els dispositius més nous.

En el primer pis està la part expositiva. Pantalles de Leds i tàctics permeten descobrir per exemple, la història del telèfon mòbil o el nombre d'aparells que estan en funcionament ara mateix al mon.

Des d'aquest espai es pot accedir també a històries personals relacionades amb el mòbil o a projectes relacionats amb la salut que utilitzen la tecnologia per millorar l'assistència sanitària.

El Director del Centre, Aleix Valls, ha explicat que està pensat perquè tothom, conegui molt o poc aquesta tecnologia pugui aprendre: "Per això hem optat per aquesta proposta, de diferents nivells d'interacció, des del més tecnològic al més tradicional perquè tothom trobi el seu espai. I en el programa d'activitats ens volem adreçar a tothom, tant als joves, com als emprenedors o les persones de 50 anys que tenen inquietuds, no es volen quedar a fora i es volen apuntar a tot això. Volem donar-los l'oportunitat que participin activament"

El Mobile World Centre ha generat 60 llocs de treball directes i calculen que en poden aparèixer 100 d'indirectes. Sobre tot relacionats amb els esdeveniments que es facin a la tercera planta de l'Edifici.

Un lloc en el que els emprenedors que estiguin treballant en el mon de la tecnologia i aplicacions mòbils puguin fer presentacions o reunir-se amb potencials clients. La inauguració és aquesta tarda i a partir de demà ale 10 del matí estarà obert als ciutadans. Esperen 10 mil visites a la setmana.

Cargando