¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Els turistes pagaran per entrar al Park Güell a partir d'octubre

Els turistes que vulguin visitar el parc Güell hauran de pagar 7 euros, si compren l'entrada anticipadament, o 8 euros si s'adquireix el mateix dia de la visita

Una imagen del Park Güell /

La mesura es pren per tal de garantir el manteniment i la millora de l'espai. Els veïns de la zona i qui s'inscrigui en un registre de visitants podran continuar anant al parc sense pagar.

Les obres de millora del parc començaran al maig i s'allargaran fins a l'octubre quan està previst que l'Ajuntament comenci a cobrar entrada per visitar aquest espai. Els treballs tindran un cost de 2,2 milions d'euros. La regidora del districte de Gràcia, Maite Fandos, explica que aquests diners s'invertiran en "millores elèctriques , vestidors pels empleats, perquè s'hi crearan 50 llocs de treball, millores als lavabos"

L'aforament màxim permès a la zona monumental serà de 800 persones cada hora. L'ajuntament assegura que els beneficis que s'obtindran amb el cobrament d'entrades aniran destinats íntegrament al manteniment de les instal·lacions i els monuments del parc.

Cargando