Sociedad

La detinguda pel crim de Badalona rep els mossos amb un "gràcies"

La víctima és una home que anit, cap a les 11, la policia va trobar en un pis de la ciutat. Els dos detinguts haurien intentat netejar l'escena del crim abans que arribessin els agents

Els mossos investiguen quina relació té la víctima amb els seus presumptes homicides. La policia ha detingut una dona de 39 anys i la seva ex parella de 25, que ahir eren al pis on els agents van trobar el cadàver. La dona, de moment, ha inculpat el seu ex company.

Más información

Un cunyat de la dona va ser qui ahir a tres quarts d'11 de la nit va alertar els mossos. Quan els policies van arribar al pis, propietat d'ella, situat a la quarta planta del número 96 de l'Avinguda Caritg de Badalona es van trobar amb aquesta escena: la víctima, un home, era mort al lavabo amb el cos ple de ganivetades i enmig d'un bassal de sang. Amb ell hi havia l'ex parella de la dona, de 25 anys, que tenia alguns talls als dits, que segons fonts pròximes al cas, es podria haver fet amb el ganivet, que els agents van recollir allà mateix. Segons ha pogut saber la SER, quan la detinguda de 39 anys va obrir la porta als policies els va dir literalment: "gràcies, sort que heu vingut. Jo no he estat, ha estat ell", referint-se al seu ex company sentimental. Ella, però, anava tota plena de sang i ell tenia les sabates i els pantalons bruts. Els mossos busquen la relació entre tots tres i els motius d'aquest crim, a banda de saber qui és l'autor material, si l'home o la dona.

Amb aquests són tres els homicidis que hi ha hagut a Catalunya en els que portem d'any. És una xifra radicalment diferent a la que hi havia hagut fa un any a les mateixes dates quan l'estadística criminal superava les 15 víctimes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00