¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La UGT vol que els Mossos facin inspeccions de treball els caps de setmana

La UGT proposarà a la Generalitat que dediqui un contingent dels Mossos d'Esquadra a fer inspeccions de treball els caps de setmana. El sindicat sospita que les contractacions irregulars han augmentat al sector de l'hostaleria i vol més controls

El líder de la UGT, Josep María Álvarez, considera necessari obrir el debat de les contractacions irregulars al sector de l'hostaleria i restauració que, segons el sindicat, pot arribar al 30 o 40 per cent en determinades èpoques de l'any.

Per això, considerant que durant els caps de setmana no hi ha inspectors de treball, Álvarez proposa formar els Mossos i policies locals perquè facin aquestes tasques d'inspecció: "Crec que aquest podria ser un element dissuasori importantíssim pèrquè els que fan frau, que per cert no traslladen al preu del producte, sàpiguen que estan vigilats i per tant no continuïn cometent aquestes faltes"

Álvarez proposa que els agents puguin comprovar durant els caps de setmana si els treballadors que ha als establiments d'hostaleria i restauració són els que realment estan donats d'alta a la seguretat social. En cas de frau, segons UGT, els agents haurien de passar l'informe a la inspecció de treball.

Cargando