Sociedad

Camps reitera que només va cobrar de Millet com a advocat

L'exdiputat convergent declara davant del jutge del cas Palau i es torna a desvincular de les suposades comissions a Convergència. També afirma que era advocat de Ferrovial

L'històric diputat de CiU, Jaume Camps, després de declarar ler la seva imputació en el cas Palau de la MúsicaACN

Jaume Camps ha reconegut que es va reunir en diverses ocasions amb Fèlix Millet i amb un alt càrrec de l'empresa Ferrovial, però diu que ho va fer com a advocat de totes dues parts.

Camps afirma que la nota de l'agenda de Millet on el seu nom apareix al costat d'un pagament de 30.000 euros no té res a veure amb ell.

També s'ha desvinculat d'un altre pagament de més de 100.000 euros que apareixia a l'agenda de Félix Millet al costat de l'anotació "Ferrovial:carretera".

Segons fonts jurídiques properes al cas, Camps ha reconegut que es va reunir amb un excàrrec de Ferrovial i amb Millet, però mai amb l'actual conseller de Justícia, Germà Gordó, un altre dels noms que apareixia a l'agenda de Millet.

Más información

Jaume Camps ha dit que aquestes trobades amb l'antic director del Palau de la Música i amb Pedro Bonaventura, de Ferrovial, van ser estrictament per motius professional, perquè va treballar per ells com a advocat: "No té res a veure, tota la meva actuació no té res a veure amb l'afer Palau. Són afers absolutament professionals i no tenen res a veure amb el cas Palau"

L'exdiputat ha assegurat que en cap de les converses amb Millet i Bonaventura es va parlar de comissions ni pagaments a Convergència i només en alguna ocasió d'obres que no es van acabar executant.

La de Jaume Camps serà probablement una de les últimes declaracions del Cas Palau de la Música perquè el jutge té previst tancar properament la investigació. Abans però haurà de resoldre el recurs de la fiança de 3,2 milions d'euros que va presentar Convergència Democràtica i per la qual té embargada la seva seu

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00