Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

10 furgonetes de documentació

Després de 5 hores de registre la Policia ha intervingut un gran volum de documentació a la seu de l'agència de detectius Mètodo 3 de Barcelona. Tanta, que de moment la custodiaran i analitzaran a les mateixes oficines de l'Avinguda Diagonal

Les oficines de Método 3, a l'Avinguda Diagonal de BarcelonaACN

En les properes hores han de passar a disposició del jutge els quatre detinguts a Barcelona, entre ells el propietari de l'agència, Francisco Marco. El temps màxim que poden estar als calabossos de la policia s'acaba dijous.

El registre a les oficines de Método 3 ha durat més de 5 hores i la documentació trobada és tanta que, segons fonts properes al cas, es podrien omplir fins a 10 furgonetes policials.

D'aquí que el jutge hagi ordenat precintar la seu, mantenir els documents dins i que s'analitzin a les mateixes oficines.

Más información

El que buscava la policia i els fiscals Fernando Bermejo i Emilio Sanchez Ulled era informació sobre les investigacions i escoltes q va fer l'agència i qui les va ordenar. El propietari de Método 3, Francisco Marco, va dir a la Policia que tot el material sensible es va destruir abans de tancar l'agència, per tant no se sap què s'ha trobat exactament.

També s'ha registrat els domicilis dels 4 detinguts, 3 a Barcelona i un a Gavà, així com la seu de Madrid. En totes les entrades han estat presents els detinguts que continuaran en dependències policials fins que passin a disposició del jutge, i per això hi ha temps fins dijous.

De moment només hi ha un cas judicialitzat, la suposada escolta la líder del PP a Catalunya Alícia Sánchez Camacho amb l'examant de Jordi Pujol Ferrusola. La jutge que porta la demanda civil ha ordenat que se li lliuri el llibre de registre de l'agència, però encara no ha resolt sobre l'altra petició, que es prohibeixi difondre el contingut d'aquesta escolta. Això ho decidirà en una vista amb les parts al març.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00