Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

Camacho nega estar al corrent de les gravacions

La presidenta del PP de Catalunya insisteix que és falsa la seva implicació en l'espionatge i amenaça de nou amb querellar-se contra tot aquell que digui que "col.laborar" amb les gravacions

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho / ACN

Alícia Sánchez-Camacho surt al pas de la declaració davant la policia d'un dels empleats de l'agència, que ha assegurat que la dirigent del PP sabia que l'anaven a gravar

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha emès un comunicat defensant davant la declaració d'un dels treballadors de Método 3 detingut en la investigació sobre la presumpta xarxa d'espionatge a Catalunya.

La popular ha negat ser "coneixedora de la gravació il · legal de la seva conversa" amb l'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola. "Aquest fet és rotundament fals", diu, afegint que "Alicia Sánchez-Camacho no coneix cap persona vinculada a l'empresa Método 3".

Igualment, la líder del PPC alerta que "es presentaran querelles per injúries i calúmnies contra qualsevol persona que afirmi que va ser coneixedora o col.laboradora de les gravacions il · legals de les quals va ser víctima".