Sociedad

Camacho nega estar al corrent de les gravacions

La presidenta del PP de Catalunya insisteix que és falsa la seva implicació en l'espionatge i amenaça de nou amb querellar-se contra tot aquell que digui que "col.laborar" amb les gravacions

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-CamachoACN

Alícia Sánchez-Camacho surt al pas de la declaració davant la policia d'un dels empleats de l'agència, que ha assegurat que la dirigent del PP sabia que l'anaven a gravar

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha emès un comunicat defensant davant la declaració d'un dels treballadors de Método 3 detingut en la investigació sobre la presumpta xarxa d'espionatge a Catalunya.

La popular ha negat ser "coneixedora de la gravació il · legal de la seva conversa" amb l'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola. "Aquest fet és rotundament fals", diu, afegint que "Alicia Sánchez-Camacho no coneix cap persona vinculada a l'empresa Método 3".

Más información

Igualment, la líder del PPC alerta que "es presentaran querelles per injúries i calúmnies contra qualsevol persona que afirmi que va ser coneixedora o col.laboradora de les gravacions il · legals de les quals va ser víctima".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00