¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Esquerra nega irregularitats, tot i reconèixer que va contractar Ausàs

ERC reconeix que l'exconseller Jordi Ausàs, imputat per contraban, va treballar durant 26 dies per una associació vinculada al partit, però nega cap irregularitat i parla l'atac al procés sobiranista

Imatge d'arxiu de Jordi Ausàs /

La Inspecció de Treball està estudiant si en aquesta contractació hi pot haver alguna irregularitat, tal i com publica avui algun mitjà en la línia que el partit hagués creat aquesta entitat només perquè Ausàs cotitzés a la Seguretat Social i poder cobrar el subsidi d'atur.

El partit ho nega taxativament, i ho emmarca tot en un nou episodi per desprestigiar el procés sobiranista.

Avancem Cap a la Sobirania és una associació sense ànim de lucre, amb el local a la seu del partit del Carrer Calàbria de Barcelona i que està dirigida per Guillem Clapès, membre de la direcció d'ERC.

Aquesta entitat va contractar des de mitjans de desembre del 2012 a mitjans de gener l'exconseller Ausàs, detingut el passat mes de juliol per pertànyer a una trama de contraban.

ERC reconeix que Ausàs va cobrar 1.150 euros per un informe sobre l'organització territorial d'una Catalunya independent. Ara bé, el partit assegura que l'associació va ser donada d'alta el passat més de març, i no pocs dies abans de contractar l'exconseller.

També nega que ara hagi aturat la seva activitat, fonts del partit confirmen a la ser que hi ha altres informes en marxa, negant així que Avancem Cap a la Sobirania sigui un vestit a mida perquè l'exconseller tornés a cotitzar a la Seguretat Social.

ERC denuncia la filtració d'Inspecció de Treball, que segons algunes informacions sospita que en aquest contracte hi ha irregularitats. Fonts del partit ho emmarquen en els continus atacs des de Madrid al procés sobiranista.

Cargando