Sociedad

FGC encara no ha cobrat els 2,7 milions d'euros que Herce i Roig han de retornar | 20-02-2013

El patrimoni dels ex presidents condemnats per malversació només cobreix la meitat del deute que tenen amb Ferrocarrils de la Generalitat

Un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat a l'estació de la Plaça MolinaACN

Ja fa 9 mesos de la sentència del Tribunal Suprem que condemnava Antoni Herce i Enric Roig a 4 anys i mig de presó i a retornar a l'empresa 2,7 milions d'euros, però de moment, Ferrocarrils de la Generalitat encara no ha cobrat ni un euro. Tot i això, l'empresa assegura que està actuant de forma diligent per recuperar els diners públics que van ser malversats.

En el cas d'Enric Roig, la companyia explica que ja té una proposta d'acord que es podria signar aviat i en el cas d'Antoni Herce el consell d'administració ha decidit continuar amb l'execució judicial fins aconseguir el màxim rescabalament.

El patrimoni d'Herce i Roig només cobreix el 50 per cent de la quantitat que ha d'ingressar Ferrocarrils de la Generalitat. I és que la sentència contempla que els dos ex presidents han de retornar solidàriament els 2,7 milions d'euros més els interessos.

Más información

Les irregularitats es van fer a finals dels anys 90, mentre governava Convergència i Unió i es van denunciar durant el govern del tripartit. Ara torna a ser un govern de CiU el que ha d'executar la sentència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00