¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Acreditar-se i pagar al MWC pel mòbil

Barcelona assajarà la utilització d'una nova tecnologia que permetrà als assistents al Mobile World Congress acreditar-se i pagar tot tipus de serveis directament amb el mòbil

La aplicació NFC Badge que servirà per acreditar-se amb el mòbil al MWC 2013 /

És una de les novetats d'aquesta edició del congrés de mòbils que comença dilluns. L'Ajuntament, la Generalitat i la Fira han presentat avui els objectius de la capitalitat de la mobilitat

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias ha destacat l'oportunitat que suposa per a Barcelona ser la capital mundial del mòbil i la voluntat de que les noves tecnologies siguin un nou model econòmic de creixement per a la ciutat.

Amb aquesta vuitena edició s'espera un impacte econòmic directe per a la ciutat de 300 milions d'euros i la creació de més de 6.500 llocs de feina.

Com a novetat d'aquesta edició cal destacar la nova tecnologia que permetrà als congressistes acreditar-se i pagar serveis com taxis i hotels amb el telèfon. Ho destacava Agusti Cordon, director de la Fira de Barcelona: "No hi ha cap altra ciutat en el Món en aquest moment que combini restaurants, sistemes d'acreditació, sistemes de pagament, sistemes d'informació al carrer, als restaurants, museus, taxis..."

El conseller d'Empresa, Felip Puig, ha explicat que l'aspiració de Barcelona i el seu entorn amb la Mobile World Capital no és ser un Silicon Valley, tot i que també disposa de grans centres d'investigació, sinó més aviat convertir-se en un laboratori mundial de proves de noves aplicacions de la mobilitat en àmbits com la salut, l'educació i el transport, cosa en que també s'emmarca el projecte de ''smart cities''.

Cargando