Sociedad

Es tensa la corda entre el PSC i el PSOE

Les negociacions entre els socialistes catalans i els espanyols es mantindran fins a última hora per evitar el trencament de la disciplina de vot. Tot, per la proposta de resolució de CiU i IC que insta als governs a negociar la celebració d'un referèndum perquè els catalans decideixin

Alfredo Pérez Rubalcaba i Pere Navarro, en un acte a Tarragona al novembre de 2012ACN

Dilluns a la tarda hi va haver reunió a Madrid. Pere Navarro i Antoni Balmon van veure's amb Rubalcaba i altres dirigents del PSOE, en una trobada que estava prevista des de fa dies.El PSC mantindrà converses amb el PSOE fins a darrera hora de la votació. I els socialistes espanyols també asseguren que hi ha voluntat de parlar-ne fins a l'ultim moment. Elena Valenciano, vicesecretària general del PSOE, ho expressava d'aquesta manera: "Estem treballant en les resolucions, també de la resta de forces polítiques. Estem en un procés de negociació i tindrem una visió més clara demà al matí"(per dimarts)

Si es consuma el vot diferent, aquest serà el segon enfrontament entre PSC i PSOE en menys d''una setmana. Fa uns dies, les declaracions de Pere Navarro demanat l''abdicació del Rei -just mitja hora abans que el líder del PSOE Alfredo Pérez Rubalcaba intervingués en el debat sobre l''Estat de la Nació- ja van generar molta tensió en les relacions entre ambdós.

Más información

També caldrà veure si tots els diputats del PSC a Madrid, que en són 14, segueixen la consigna de Barcelona. Recordem que una de les diputades amb més de pes, Carme Chacón, s'ha mostrat obertament en contra de la consulta reiterades vegades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00