¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Navarro: "Ha de ser Chacón qui digui si pot compartir el que vol la majoria del PSC"

El primer secretari del PSC eludeix pronunciar-se sobre la continuïtat de Carme Chacón i assegura que "ningú vol que es trenquin les relacions entre PSC i PSOE"

El primer secretari del PSC, Pere Navarro /

Pere Navarro, en una entrevista al programa "La Ventana" de la Cadena SER, afirma que "està segur d'anar pel bon camí" i apunta que "no es pot perdre de cap de les maneres" el capital de la unificació del socialisme , "que representa la Catalunya real i el diàleg entre persones de diferent procedència"

El primer secretari del PSC apunta que la pilota és a la teulada de Carme Chacón: "No comparteixo la seva decisió. Nosaltres porten una línia de coherència i ha de ser ella qui valori si pot compartir el que la majoria del partit decideix en els seus òrgans de govern"

Navarro també nega que hi hagi incomprensions amb Pérez Rubalcaba: "parlem molt i coincidim en gairebé tot. Sobre tot estem d'acord en un tema, el de dialogar. En aquest punt tenim una discrepància i continuarem dialogant en el futur"

El líder del PSC s'ha mostrat molt crític amb CiU i ha destacat que "hi ha una diferència entre els partits que creuen que la política és tendir trampes i els que creuen que és coherència. Nosaltres pagarem un preu per ser coherents, mentre que CiU, al Parlament, presenta una declaració que parla de sobirania i al Congrés no ho fa"

Navarro ha assegurat no penedir-se de demanar l'abdicació del Rei: "creia que era oportú anunciar un procés de regeneració democràtica, també de la corona. Dic el que penso perquè crec que és la meva obligació com a responsable polític"

Carme Chacón: "No voy a apoyar las resoluciones de los partidos que buscan la ruptura de Cataluña con España"

Rubalcaba: "Le vamos a pedir al PSC que no hable de España sin hablar con el PSOE"

Cargando