Sociedad

Navarro: "Ha de ser Chacón qui digui si pot compartir el que vol la majoria del PSC"

El primer secretari del PSC eludeix pronunciar-se sobre la continuïtat de Carme Chacón i assegura que "ningú vol que es trenquin les relacions entre PSC i PSOE"

El primer secretari del PSC, Pere NavarroACN

Pere Navarro, en una entrevista al programa "La Ventana" de la Cadena SER, afirma que "està segur d'anar pel bon camí" i apunta que "no es pot perdre de cap de les maneres" el capital de la unificació del socialisme , "que representa la Catalunya real i el diàleg entre persones de diferent procedència"

El primer secretari del PSC apunta que la pilota és a la teulada de Carme Chacón: "No comparteixo la seva decisió. Nosaltres porten una línia de coherència i ha de ser ella qui valori si pot compartir el que la majoria del partit decideix en els seus òrgans de govern"

Más información

Navarro també nega que hi hagi incomprensions amb Pérez Rubalcaba: "parlem molt i coincidim en gairebé tot. Sobre tot estem d'acord en un tema, el de dialogar. En aquest punt tenim una discrepància i continuarem dialogant en el futur"

El líder del PSC s'ha mostrat molt crític amb CiU i ha destacat que "hi ha una diferència entre els partits que creuen que la política és tendir trampes i els que creuen que és coherència. Nosaltres pagarem un preu per ser coherents, mentre que CiU, al Parlament, presenta una declaració que parla de sobirania i al Congrés no ho fa"

Navarro ha assegurat no penedir-se de demanar l'abdicació del Rei: "creia que era oportú anunciar un procés de regeneració democràtica, també de la corona. Dic el que penso perquè crec que és la meva obligació com a responsable polític"

Carme Chacón: "No voy a apoyar las resoluciones de los partidos que buscan la ruptura de Cataluña con España"

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130226csrcsrnac_5.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Rubalcaba: "Le vamos a pedir al PSC que no hable de España sin hablar con el PSOE"

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130226csrcsrnac_4.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00