¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

20 anys de Pallassos sense Fronteres

L'ONG Pallassos Sense Fronteres compleix avui 20 anys, temps durant el qual ha fet riure més de tres milions i mig de nens d'arreu del Món

Tortell Poltrona, president de Pallassos sense Fronteres /

L'organització presidida per Tortell Poltrona té programats un seguit d'actes commemoratius que arribaran al seu punt àlgid el 28 de maig, quan se celebri una gran festa d'aniversari al Teatre Lliure

Tal dia com avui, Pallassos Sense Fronteres va fer la seva primera acció humanitària a Croàcia, on va ajudar molts nens que estaven patint la guerra a l'Ex-Iugoslàvia. Des d'aleshores, centenars d'artistes d'aquesta organització liderada per Tortell Poltrona han viatjat per més de 98 països amb el seu espectacle de circ per fer gaudir els infants que pateixen situacions extremes com les guerres, la pobresa o els desastres naturals.

Montserrat Trias, secretària de Pallasos Sense Fronteres, pensa que els pallassos encara tenen molta vida per davant: "estem molt contents perquè cada vegada som més, perquè pensem que els pallassos tenim moltes coses a dir, a explicar, amb paraules o sense, compartint amb la gent. Això ens fa créixer a nosaltres i creiem que també a la població que anem a visitar"

Durant aquests 20 anys d'existència, Pallassos Sense Fronteres ha dut a terme 10.700 actuacions en 708 viatges per tot el planeta. Tot i que l'ONG té la seu principal a Barcelona, actualment compta amb seccions a altres països com França, Estats Units, Sud-àfrica o Alemanya.

Festival Internacional de Pallassos (23/10)

Cargando