Sociedad

Trias diu que Barcelona està donant una bona imatge al MWC

L'Alcalde demana a l'Estat que s'impliqui en el finançament de la línia 9 del metro que ha de donar servei a la Fira perquè és "una aposta per l'economia productiva"

Xavier Trias amb el Príncep Felip i el ministre Soria en la inauguració del Mobile World CongressAjuntament de Barcelona

L'Alcalde de Barcelona assegura que la ciutat ha funcionat prou bé durant la primera jornada del Mobile World Congress i el que portem de la segona. Diu Xavier Trias que els Mossos d'Esquadra i les policies locals de Barcelona i L'Hospitalet estan fent una bona feina i que el transport públic també està donant un bon servei als congressistes.

Trias s'ha referit a la demanda del Conseller Delegat de la GSMA,John Hoffman, que s'acabi el més aviat possible la línia 9 del metro que ha de donar servei a la Fira. L'Alcalde ha reconegut que no estarà a punt tant aviat com voldrien i ha aprofitat per demanar a l'Estat que s'impliqui econòmicament en el projecte.

Más información

La infraestructura del metro l'ha finançat històricament la Generalitat i és al govern català a qui li correspon pagar. Però l'alcalde creu que la importància d'aquesta infraestructura obliga a l'Estat a implicar-se més que en altes projectes perquè es tracta d'una inversió molt important per a l'economia productiva del país. Ha afegit Trias que si algú pot treure Espanya de la crisi econòmica és Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Damm amb la MWCapital

Xavier Trias ha fet aquestes declaracions desprès de signar amb el Director General de Damm, Enric Crous, un acord de col.laboració d'aquesta empresa amb la Mobile Word Capital. La cervesera contribueix amb un milió d'euros aquest any.

L'Alcalde de Barcelona ha destacat la importància que la capitalitat del mòbil té per a la ciutat. assegura que s'ha de treballar intensament per aprofitar l'oportunitat que significa i que en els propers anys deixi un llegat de per vida a la ciutat en forma de nou teixit productiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00