¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

10 anys de la SER a Andorra

Avui 28 de febrer, Ràdio SER Principat d'Andorra celebra els seus primers deu anys d'emissió al Principat

Amb motiu de la seva primera dècada a Andorra, la Cadena SER organitza diferents activitats durant aquest any que arrenquen amb l'acte central de l'aniversari que serà el concert amb Índia Martínez i Salvador Bertran, el proper 27 de març a l'auditori del Centre de Congressos d'Andorra la Vella. L'agenda de celebracions la completaran importants i exclusius esdeveniments com ara diverses festes amb Máxima FM, una nova edició del programa SER Empresaris i un concert de pop a Escaldes-Engordany.

La Cadena SER va iniciar les seves emissions al Principat el 28 de febrer del 2003. L'emissora recollia una vella aspiració de part d'un important col.lectiu de persones, oients habituals de la cadena fora de les fronteres del país dels Pirineus. El seu impulsor va ser Enric Cassany Rossell, qui va recollir la voluntat del seu pare, Ramon Cassany Rogé.

Durant els anys 80, Andorra emetia el senyal dels 40 Principales Barcelona. No va ser fins a principis del segle XXI que no es van poder escoltar bona part dels productes de PRISA Radio com la Cadena SER (102.3FM), 40 Principales (103.3FM) i Cadena Dial (88.1FM), emissores a les que poc després es van sumar les freqüències d'M80 Radio (92.6FM) i Máxima FM (92.1FM).

En aquests deu anys les seves emissores s'han convertit en el grup de comunicació líder de la ràdio andorrana amb la meitat de l'audiència de ràdio del país. La constància informativa l'ha portat a convertir-se en referència periodística obligada. En aquest període de temps, la Cadena SER ha obtingut una més que destacada notorietat, sent el moment més àlgid el desembre del 2011 quan va rebre el premi "Tune in to Kids: International Children's day Broadcasting" concedit per Unicef pel seu espai de joves "Ik+" del programa L'Hora L. Al llarg d'aquests deu anys, la Cadena SER ha estat el testimoni d'excepció dels principals esdeveniments polítics, socials, econòmics, culturals i esportius del país, informant als andorrans amb el segell de rigor i proximitat propi d'aquesta cadena de ràdio.

40 Principales s'ha convertit en líder indiscutible de totes les emissores que s'escolten a Andorra i el grup s'ha convertit en pioner en l'organització d'esdeveniments musicals de gran nivell acostant, sempre de manera gratuïta, al públic jove del país els millors artistes del pop rock espanyol i català amb un gran èxit de convocatòria. Pels escenaris de 40 Principales i Cadena Dial han passat artistes de la talla de Mikel Erentxun, Seguridad Social, Antonio Orozco, Melendi, Nena Daconte, David de Maria, Estopa, M-Clan, Sergio Dalma, entre d'altres, sempre amb el suport de patrocinadors privats. Igualment, i des del novembre del 2011, els millors DJ's catalans i espanyols han punxat a la nit andorrana a través de les festes de l'emissora Máxima FM, la més jove incorporació de PRISA Radio a les ones radiofòniques andorranes.

Cargando