Sociedad

Griñán aposta per buscar l'entesa amb el PSC i creu que "ho arreglarà" Rubalcaba

El president del PSOE i de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán, defensa la necessitat de buscar l'entesa entre PSOE i PSC per "recompondre la relació" després de la ruptura de la disciplina de vot al Congrés dels Diputats en les mocions sobre la consulta sobiranista catalana

José Antonio Griñán, presidente Junta Andalucía y del PSOE, entrevistado en 'Hoy por Hoy'CADENA SER

José Antonio Griñán s'ha mostrat convençut que l'actual conflicte "l'arreglarà" el secretari general del partit, Alfredo Pérez Rubalcaba.

En una entrevista a la cadena Ser, Griñán ha apostat per "recompondre, en comptes de descompondre" la relació entre el PSOE i el PSC.

Això, segons ell, potser pot exigir reformar el pacte entre les dues formacions assolit el 1977, "però sense necessitat d'exagerar les diferències i tractant de comprendre entre tots el que ens uneix" i sense necessitat de "posar gasolina al foc" .

El president andalús ha expressat el seu "ple convenciment" que entre Rubalcaba i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, hi ha una excel · lent sintonia que ha de permetre un camí d'entesa i ha rebutjat que les diferències amb el socialisme català hagi debilitat el lideratge de Rubalcaba.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00