Deportes

Torna Vilanova

L'entrenador del Barça ha aterrat a les 8 del matí a l'Aeroport del Prat procedent de Nova York, on s'ha tractat d'un càncer

Tito Vilanova a la seva arribada avui, a l'aeroport de BarcelonaBARÇA TV

Tito Vilanova ha arribat somrient i amb molt bon aspecte, acompanyat del seu segon Jordi Roura. Ha anat a casa seva a descansar i segons el club, tornarà als entrenaments del seu equip de forma progressiva.

Tot indica, doncs, que Vilanova no participarà aquesta tarda a la sessió preparatòria del primer equip. D'aquesta manera, l'entrenador, que ja es troba a casa, descansarà sense haver fixat el seu retorn a la feina, de manera que no està clar que aquest cap de setmana s'incorpori a la rutina del primer equip, que jugarà al camp del Celta .

Després de dos mesos de tractament a Nova York, després reproduir un tumor que pateix en la glàndula paròtida, el dia a dia de Vilanova en aquestes primeres setmanes no preveu un ingrés immediat en l'activitat rutinària.

Más información

En la seva arribada a Barcelona el club català ha evitat l'exposició pública del tècnic, i per això Vilanova ha abandonat l'aeroport per una sortida no convencional, per evitar als mitjans de comunicació que esperaven des de primera hora del matí al Prat.

El FC Barcelona ha distribuït unes imatges del tècnic a l'aeroport en què es veia un somrient Vilanova, flanquejat pels seus ajudants i per una parella de la Guàrdia Civil

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00