Sociedad

Gordó confia en Martorell i demana esperar la resolució judicial

El conseller de Justícia referma la seva confiança en el director general d'Institucions Penitenciàries, Xavier Martorell, i demana esperar la resolució judicial de la demanda pel cas d'espionatge

El director general d'Institucions Penitenciàries, Xavier MartorellACN

La demanda es va presentar davant de les informacions que acusen Martorell d'encarregar informes a Método 3 sobre dirigents de CiU i l'expresident català José Montilla.

"Li mantenim la confiança. La seva tasca com a director general d'Institucions Penitenciàries és correcta i està exercint perfectament les seves funcions", ha sostingut aquest dimecres en resposta a una pregunta del diputat d''ICV-EUiA Jaume Bosch al ple del Parlament.

Gordó ha recordat que Martorell ha desmentit "una per una" les informacions publicades i ha acudit als tribunals, per la qual cosa el conseller ha reiterat la necessitat d''esperar a la decisió judicial.

Más información

Martorell també ha estat molt criticat en els últims dies en la seva qüalitat de responsable d'Institucions Penitenciàries per la fuga de tres interns de la presó de Tarragona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00