Sociedad

Els germans Bustos arriben al TSJC per declarar pel cas Mercuri

L'exalcalde Manuel Bustos i el regidor Francisco Bustos hauran de donar explicacions sobre la contractació d'una alt càrrec a l'Ajuntament de Montcada

ACN

Els germans Manuel i Francisco Bustos, regidors de Sabadell, han arribat cap a les 10 del matí a la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per declarar com a imputats en el cas Mercuri per les suposades pressions per contractar una alt càrrec a l'Ajuntament de Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Els Bustos han arribat acompanyats del seu advocat i de diversos regidors, membres de l'executiva local del PSC i simpatitzants. Aquest dimarts a la tarda declararà l'exsecretari d'organització del PSC i diputat al Parlament Daniel Fernández, que també està imputat.

Más información

En l'arribada, els dos germans Bustos han estat acompanyats del seu tercer germà, Joaquim, i de nou regidors però no de l'actual alcalde, Joan Carles Sánchez, i la tinent d'alcalde d'Economia, Montserrat Capdevila, que estan en un acte institucional sobre el sincrotró Alba de Cerdanyola del Vallès.

L'exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i el seu germà i exregidor d'Espai Públic, Francisco, estan imputats per tràfic d'influències per suposadament haver pressionat l'alcaldessa de Montcada, María Elena Pérez, perquè contractés Carmina Llumà com a directora de l'àrea territorial tot i haver estat declarada 'no apta' en les proves inicials d'accés. Pérez va assegurar divendres passat que no s'havia sentit pressionada ni pels Bustos ni per Daniel Fernández.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00