Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

Baralla entre 'casuals' i Mossos en ple judici

La vintena de'' casuals'', aficionats radicals del Barça, que estan sent jutjats a l'Audiència de Barcelona protagonitzen un enfrontament a cops amb els Mossos d'Esquadra quan han protestat per l'expulsió d'un d'ells de la sala

Comença un nou judici contra membres dels 'Casuals', la facció més radical dels Boixos NoisMONTSE RIART

Tot ha començat quan un dels processats, que anava emmanillat, ha recriminat al tribunal la forta presència policial que hi havia a la sala. La jutge, Elena Guindulain, l'ha fet fora i a partir d'aquí s'ha produït la baralla entre els altres acusats i els Mossos.

La fiscal, Anna Gil, considera que la situació ha posat en greu perill al públic que assistia al judici i al propi tribunal i ha demanat que s'expulsi als processats de la resta de vistes: "he estat directament afrontada i violentada, i el meu ànim no està en les millors condicions"

Les defenses dels 'casuals' diuen que expulsant-los de la sala es vulneraria el seu dret de defensa. Asseguren que no hi ha hagut ni motí ni rebel.lió i han demanat que es justifiqui per què hi havia tanta presència policial. L'advocada Berta del Castillo parlava d'un "excés absolutament desproporcionat de mesures de seguretat. Ens hem quedat tots perplexes quan hem vist tants agents amb caputxes"

Más información

Segons fonts judicials, tres dels acusats han quedat ferits amb contusions, un d'ells ha estat traslladat a l'hospital i tres més han hagut de ser atesos per un atac d'ansietat.

La vista ha quedat suspesa més d'una hora, després s'ha reprès sense 11 dels processats, que són en presó preventiva. Sí que hi eren els que són en llibertat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00