Deportes

Laporta: "Estic preparat i cada dia amb més il.lusió de tornar a ser president"

Joan Laporta carrega contra Rosell i anuncia el seu retorn:"El que m'ha arribat a fer aquesta Junta em dóna força per tornar a construir"

L'expresident del Barça, Joan LaportaReuters

L'expresident del FC Barcelona i regidor de l'Ajuntament de Barcelona Joan Laporta ha assegurat aquest dimarts que està "preparat" i cada dia "amb més il .lusió" per tornar a ser president blaugrana, a més de comptar amb un equip darrere seu que li dóna forces, si bé ha assegurat que encara no ha pres la decisió en ferm doncs necessitarà fer una reflexió en 2016, quan es convoquin les eleccions a la presidència.

Más información

"Estic preparat, i cada dia tinc més il .lusió per tornar a ser president. Tinc un equip, que sempre és molt important, en qui confio, i la motivació per anar a unes eleccions. Torno a tenir il.lusió per ser president i hi ha feina a fer. Les eleccions han de ser en 2016 i llavors serà el moment per fer les reflexions que toquin a nivell professional, personal i familiar ", va manifestar en roda de premsa.

En aquest sentit, ha assegurat que el mou la il .lusió de fer coses pel FC Barcelona. "La motivació és construir, sumar, i més enllà de tot el que m'ha arribat a fer aquesta Junta intentat perjudicar la meva reputació, penso que els he perdonat en aquest sentit i em dóna força per construir. Els he perdonat però segueixo buscant la justícia i que es digui la veritat. Però encara falta i he de fer la reflexió ", ha matisat.

"No contemplo que s'avancin les eleccions tret que sigui per una qüestió d'extrema dificultat, i si passa és perquè el club necessitaria de nou un canvi i ja ho veuríem. Però o és per extrema dificultat o seria per interessos particulars dels que estan governant ", ha comentat sobre el complicat que li sembla que s'avancen les eleccions, previstes per al 2016.

Preguntat pel millor i el pitjor de l'actual Junta Directiva de Sandro Rosell, ho té clar, sobretot en el negatiu, i per això ja té pensat quin seria el seu esquema base, els fonaments, de la seva hipotètica campanya electoral. "El barcelonisme està preparat per a un model de Barça que no pacti amb els violents, i s'ha demostrat que l'actual Junta ha faltat a la veritat i ha pactat amb ells, venent entrades a 10 euros a persones amb un comportament criminal. El barcelonisme està preparat per a un model basat en Cruyff, la Masia, Catalunya, Unicef ??i la lluita contra violents ", es va sincerar.

"Rosell i la seva Junta han viscut del llegat que els deixem, han pogut invertir el que han volgut i el millor que han fet és mantenir el que els hem deixat en herència. Pel que sé no participen d'aquesta filosofia de joc, valoro que no ho hagin tocat ", ha apuntat, però va deixar clar que s'han fet coses malament, com el tema Abidal (a qui hauria renovat), Valdés o marxa de Pep Guardiola, en una actitud" immadura "per part de Rosell, com va atribuir en tres ocasions .

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00