Ocio y cultura

Reconeixement a tota una vida de ràdio per a Francino

Carles Francino rep el Premi Gaudí Gresol a la notorietat i l'excel.lència per la seva trajectòria com a professional a la Ràdio

Francino en el momento de recibir el premio Gaudí GressolMARC CÀMARA

Actualment dirigeix i presenta La Ventana, el magazine líder de les tardes a la radiodifusió espanyol. Però Francino, sorgit de l'escola de Ràdio Reus, també ha liderat amb èxit durant els darrers anys el matinal d'aquesta emissora, l'Hoy x Hoy.

La setena edició dels Premis Gaudí Gresol, que se celebren anualment a Reus, ha guardonat la trajectòria professional d'una de les veus més conegudes de la Cadena SER, la de Carles Francino. Al costat d'altres personalitats de referència com Isabel Coixet, Lucía Etxebarria o Núria Espert, entre d'altres, Francino ha rebut aquest dijous al vespre un Gaudi Gresol, que la organització considera els guardons més importants d'Espanya després dels Princep d'Astúries.

Un guardó que també han rebut d'altres figures importants en el panorama nacional com Eduard Punset, Ainhoa Arteta, Ferran Adrià o l'ex-conseller delegat de PrisaRadio Javier Pons.

En el seu discurs d'agraïment pel premi, Francino ha destacat els seus inicis a la ràdio a Reus que, assegura, el van forjar com a persona i com a periodista. A més ha volgut destacar tres pilars sobre els que, considera, s'ha d'assentar la professió periodística: la humilitat, la dignitat i la il?lusió.

Els Gaudí Gresol es van lliurar ahir al vespre a l'edifici del Tecnopark de Reus. Després del lliurament dels guardons es va celebrar un sopar solidari amb la presència de més de 300 persones, els beneficis del qual aniran destinats a Càrites.

Carles Francino rep el premi Gaudí-Gresol a la notorietat i l'excel·lència

04:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130613csrcsrcat_27.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00