Sociedad

Retards i cancel.lacions al Prat per una vaga de ''handling''

Les aturades convocats a les empreses d'assistència en terra Swissport Handling i Swissport Spain als aeroports de Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat i Jerez de la Frontera tenen un "seguiment mínim", tot i que estan provocat retards i cancel.lacions

Un viatger mira el panell informatiu a l'Aeroport del PratACN

Al Prat s'han registrat al voltant d'una desena de cancel.lacions, amb vols derivats a Girona, tot i que la companyia atén gairebé 100 operacions de 40 clients, i hi ha retards malgrat l'absència d'incidències.

Els sindicats van denunciar que l'empresa ha fixat uns "mínims abusius" propers al 100% en cadascuna de les bases, pel que acudiran als tribunals ja que "atempta contra el dret constitucional de la vaga", segons han informat fonts sindicals.

Más información

La vaga va començar el dimarts als aeroports d'Alacant i València, i va continuar aquest dijous amb aturades a València i Almeria, encara que en ambdues jornades el seguiment per part dels 2.500 treballadors convocats va ser "escàs".

En el cas de Swissport Spain, la vaga està motivada per l'incompliment per part de l'empresa de diferents articles del conveni col.lectiu.

Les aturades, que van arrencar aquest divendres, es realitzaran a l'aeroport de Barcelona també els dies 29 i 30 de juny, des de les 00.00 hores fins a les 23.59 hores i els dies 1, 8 i 15 de juliol, des de les 00.00 hores fins a les 23.59 hores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00