Sociedad

Un turisme envesteix un cotxe de la policia local de Gavà

Les tres ocupants del vehicle que va entrar per un carrer en contra direcció van sortir corrent a peu després de xocar contra el cotxe dels agents

La policia local de Gavà i els mossos busquen tres dones que aquest dijous a la tarda van envestir un cotxe patrulla del municipi i després van fugir a peu corrent. El vehicle de la policia va quedar bolcat i els bombers i alguns vianants van haver d'ajudar els agents a sortir pel darrera. Van haver d'ingressar a l'hospital per cops i talls però ja els han donat l'alta.

El cotxe patrulla de la policia local de Gavà circulava aquest dijous cap a tres quarts de 7 de la tarda per l'Avinguda Mas Sellarès en direcció a la platja on havien rebut l'avís d'uns pares que, sense voler, havien deixat el seu nadó tancat en el vehicle amb les claus a dins. La patrulla portava els llums i les sirenes activades quan a la cantonada del Passatge Transversal, els va sortir de cop un vehicle en contra direcció que els va envestir amb tanta força, que el cotxe patrulla va quedar bolcat de costat i empotrat darrera d'una furgoneta que hi havia aparcada al carrer.

Les tres dones que viatjaven en el primer vehicle van sortir corrent a peu en diferents direccions deixant abandonat el cotxe. Segons ha pogut saber la Cadena SER, el vehicle, sense assegurança, estava donat de baixa de forma temporal i el titular, una dona, té el domicili fora de Catalunya. La policia busca les tres dones i sospita que fugien d'algun delicte o que estaven en recerca i captura i per això la seva reacció va ser desaparèixer.

Els dos policies que anaven en el cotxe patrulla van poder sortir per la part del darrera ajudats pels bombers i per alguns vianants. Un d'ells va ingressar a l'Hospital de Bellvitge i l'altre a l'Hospital de Viladecans, en observació i per fer-los proves i descartar que no tinguessin res trencat. Els dos policies tenen cops i alguns talls però ja han pogut anar cap a casa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00