Sociedad

Històries colpidores

El Servei Català de Trànsit posa en marxa a partir del 22 de juliol la campanya de sensibilització amb casos reals que porta per lema "podem evitar-ho". Coincidirà amb l'època de major mobilitat a les carreteres

ACN

Es preveu que els pròxims dos caps de setmana seran molt complicats, amb una sortida de 500.000 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona cap a la costa. S'esperen moltes cues especialment el dissabte 27 de juliol amb l'operació sortida de les vacances d'agost.

Per intentar fer més fluida la circulació es posaran mesures especials a les vies on es preveu més trànsit, especialment a la costa brava, costa daurada i àrea metropolitana de Barcelona. Els mossos muntaran 1.700 controls amb l'objectiu clar, que tothom arribi a destí, segons ha explicat el director del servei català de trànsit, Joan Josep Isern.

Más información

En el que portem d'any han mort 75 persones en accidents de trànsit a les carreteres catalanes, de les quals 20 eren motoristes. Per això, els mossos intensificaran els controls als vehicles de dues rodes. Segons Isern, s'espera el mateix nombre de cotxes que l'estiu passat quan aleshores ja es va notar que amb la crisi, la gent viatja menys a fora. S'hi afegiran també els vehicles dels turistes europeus i dels magribins que viatgen al nord d'Àfrica en aquesta època.

Els camions, que tenen restringit el seu pas per la Nacional 2, a les comarques de Girona continuaran passant per l'autopista durant aquests dies malgrat l'altíssima quantitat de turismes que s'hi preveuen

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00