Sociedad

Imputada la gerent del PSC pel cas Método 3

Agents de la Brigada de Delictes Tecnològics la Policia Nacional i membres de la Fiscalia s'han personat aquest matí a la seu del PSC de Barcelona per endur-se l'ordinador de la gerent, Lluïsa Bruguer

El primer secretari del PSC, Pere Navasrro, en un acte a la seu del partit que avui ha registrat la policiaACN

Els socialistes asseguren que realment no s'ha fet un registre de la seva seu i que els agents no s'hi han estat més de 50 minuts

Imputada la gerent del PSC, Lluïsa bruguer, per la seva presumpta vinculació amb el cas de Método 3. La jutgessa del 14 de Barcelona, Elizabeth Castellà, és qui ha ordenat l'actuació d'avui de la policia. Buscarien indicis de si el partit va encarregar o no la gravació de la conversa entre la líder del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, y l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

Más información

Concretament la policia, ha estat a la seu durant uns 40-50 minuts, i li ha pres l'ordinador que utilitza en el seu despatx. Ho han fet en presència d'ella mateixa. Des del partit, es nega absolutament cap vinculació amb l'afer. Diuen que el PSC només ha contractat l'agència de detectius per a temes de seguretat a la seu, bàsicament per fer algunes batudes per si hi havia o no micròfons.

Al seu moment va planar la sospita que l'exsecretari d'organització del partit José Zaragoza podria estar darrera dels fets. De fet ja va haver de comparèixer davant dels mitjans per la qüestió. Ara, el secretari d'organització actual, Esteve Terrades, diu que desprès del mati no s'han posat en contacte amb Zaragoza, qui per cert, va anunciar que presentaria una querella per la publicació al diari El Mundo, però finalment no s'ha fet segons el partit.

Terrades ha parlat, això sí, amb el primer secretari del partit, Pere Navarro, qui hauria donat instruccions de màxima transparència sobre la qüestió i de màxima col.laboracio amb la justícia.

Terrades ha recordat que el càrrec de gerent no és polític i que no la relleven. És a dir, que Lluïsa Bruguer continua com a gerent del Partit dels Socialistes de Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00