¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El Consorci de la Costa Brava haurà d'indemnitzar Manel Serra amb 310.000 euros pel seu acomiadament

Garrotada del tribunal Suprem a Carles Páramo i als gestors Convergents del Consorci de la Costa Brava que haurà de pagar de les arques públiques 310 mil euros a l'exgerent, a qui van acomiadar de forma improcedent en el moment que CiU es va fer amb el control d'aquest organisme.

La sala del social del Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació que havia presentat el Consorci.

Probablement la setmana que ve es reuneixi la comissió de Govern del Consorci on el seu president, Carles Páramo, es veurà obligat a comunicar als alcaldes i regidors el fracàs de l'estratègia judicial que havia engegat per evitar pagar aquesta indemnització.

El Suprem ha resolt que desestimarà el recurs i, per tant, s'haurà de pagar la indemnització completa a Manel Serra, exgerent d'aquest Consorci, expresident de Caixa Girona i antic regidor socialista a l'ajuntament de Girona. Tot aquest currículum, sumat amb la intenció de l'aleshores president de la Diputació, Jaume Torramadé, de col·locar en el lloc a Jaume Soley, soci del seu cap de gabinet, van portar a Páramo a acomiadar de forma fulminant a Serra, al?legant que era un càrrec de confiança, tot i que portava al consorci des dels anys 80 i havia treballat amb governs de tots els colors. També es dóna la circumstància que Manel Serra va gestionar l'operació d'absorció de Caixa Girona per part de La Caixa, i que el principal detractor de l'absorció va ser Jaume Torramadé, que era conseller de l'entitat financera, mentre que Carles Páramo n'era empleat.

Primer els jutjat social de Girona, després el Tribunal Superior, van donar la raó a Manel Serra en el sentit que no ocupava un càrrec d'alta direcció i ara, de forma definitiva, ho rubrica el Suprem començant el procés que acabarà amb la desestimació del recurs de cassació que tanca la porta a qualsevol altre recurs per part del Consorci que es veu obligat definitivament a pagar aquests 310 mil euros. D'aquests n'hauran de restar 60 mil que ja li van pagar. Diu el Suprem que Manel Serra es limitava a executar els acords de la comissió de govern i a assistir a les reunions sense vot, per la qual cosa la relació laboral era comú. El consorci format per 27 municipis i la Diputaci, gestiona l'abastament d'aigua i algunes depuradores i té uns 160 empleats.

Cargando