Sociedad

Quatre detinguts per l'atracament d'una joiera a Andorra

L'atracament es va fer a les 11 del matí de dijous, a Escaldes-Engordany. Els quatre detinguts són de nacionalitat lituana i el botí encara no ha aparegut

La Policia ha detingut quatre homes de nacionalitat lituana i d'edats compreses entre els 18 i 23 anys com a presumptes autors de l'atracament d'ahir al matí a la joieria Cellini a Escaldes-Engordany (Andorra). En un principi no es busca cap altre implicat.

La detenció però no ha permès localitzar per ara el botí, el valor del qual encara no ha estat desvetllat. Només un joc d'arracades s'ha trobat en una paperera.

Fruit de l'operació policial anomenada "gàbia es van detenir els pressumptes lladres que van fugir en taxi. Primer dos d'ells intentant passar cap a França; posteriorment un tercer, als mateixos accessos; i un quart en un turisme matrícula del Regne Unit també prop de la frontera del Pas de la Casa.

Más información

Els atracadors van irrompre a la joieria a les 11 del matí amb la cara coberta i a punta de pistola, armes fictícies.

Una de les empleades de la joieria ha manifestat a SER Andorra que no semblaven armes de plàstic i que s'ha sentit del tot impotent.

Des del gremi de joiers s'ha lamentat el succès, tot i considerar-lo un fet aïllat. Asseguren que la rápida intervenció de la policia ha creat un efecte dissuassori per a d'altres bandes d'atracadors.

La policia andorrana sospita que els lladres pertanyen a una banda organitzada amb nombrosos antecedents per delictes similars a Espanya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00