L'IES Llançà denunciarà alumnes per ciberassetjament

La directora de l'Institut de Llançà denunciarà cinc alumnes del centre per assetjament a altres companys a través d'internet. Els autors de les pàgines de xafarderies des d'on es feia l'assetjament han confessat després de la contundent actuació de la directora, que els va amenaçar directament des del seu Facebook personal.

La directora de l'IES Llançà, Carme Barceló, va penjar al seu Facebook el següent missatge:

El IES Llançà / Ajuntament de Llançà

"Feu pena i, a més, demà sereu denunciats per intromissió a l'honor d'altres menors. Vull totes aquestes coses fora dels murs de tothom i demà me'n vaig als Mossos perquè investiguin des de quin ordinador s'han creat aquestes planes. Ens veurem al Jutjat i a la Fiscalia de Menors. Arribaré fins al final".

Aquestes planes són el que es coneix com 'informers', un lloc a Facebook on es pengen tot titus de xafarderies i comentaris ofensius des de l'anonimat.

A l'Institut de Llançà n'havien sortit dues, però no ha fet falta cap investigació policial. Els seus responsables han confessat després que la directora reunís tot l'institut, els passés un vídeo d'una noia canadenca que es va suïcidar després de ser assetjada i el caporal de la Policia Local i el dels Mossos d'Esquadra expliquessin les conseqüències penals d'assetjar.

La directora ja ha començat a parlar amb les famílies dels creadors d'aquestes pàgines de Facebook.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?