Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

L'esquí congela preus

Per primera vegada, cap estació d'esquí catalana apujarà preus aquesta temporada. L'objectiu és repetir la xifra d'esquiadors de l'any passat o recuperar una mica del 22 per cent de clients que s'han durant la crisi

MASELLA

Les inversions en les estacions no arriben als 6 milions d'euros. En temps de bonança havien estat de 36

El nombre d'esquiadors a les estacions catalanes havia arribat a 2 milions 300.000 persones. Fa dos anys, va quedar en un milió 700.000. L'any passat va començar una lleugera recuperació que el sector confia mantenir o incrementar amb preus iguals o inferiors a l'any passat i amb ofertes. En totes les estacions sense excepció, públiques i privades.

El Conseller Felip Puig ha demanat a les estacions catalanes que tinguin un objectiu comú de promoció dels Pirineus, per tal que pugui esdevenir una marca turística com la Costa Brava o la Costa Daurada.

Más información

En aquest marc ha dit que cal apostar pels Jocs del 2026. Les estacions han gastat 6 milions d'euros, fins a 6 vegades menys que en temps de bonança. Algunes novetats seran esquí nocturn a Masella i baixada de preu dels ferrocarrils de la Generalitat a les estacions de Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00