Sociedad

Un jutjat de Granollers investiga un web d'escarni d'homosexuals

Un jutjat de Granollers investiga qui enregistrava i penjava vídeos que forçaven trobades d'homosexuals amb menors gais

Els creadors del portal es feien passar per nois de 16 anysEDUARD NAVARRO

Un dels afectats ha presentat una denúncia sobre els fets a Terrassa i, segons han explicat fonts judicials a la SER, aquest jutjat ha derivat el cas a Granollers on també haurien arribat els casos d'altres víctimes.

Els Mossos van tancar ahir la web on els creadors havien penjat vídeos i fotografies dels afectats en el moment que es trobaven amb ells. Els creadors del portal es feien passar per nois de 16 anys i mantenien converses amb els afectats per altres xats i xarxes socials.

Más información

Quan les víctimes els hi demanaven una cita, acceptaven, però es presentaven a la trobada amb una càmara i explicaven als afectats que havien caigut en el parany, en feien escarni i els alliçonaven pel que estaven fent, tot i que amb la Llei actual a la mà, a partir dels 13 anys, les relacions són legals si hi ha consentiment. Després, penjaven la gravació al web.

La fiscalia especialitzada en delictes d'odi i discriminació està a sobre del cas, tot i que qui coordina la investigació és aquest jutjat de Granollers.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00