Sociedad

Atracadors selectius

Els Mossos han desarticulat una organització que presumptament atracava joieries a l'àrea de Barcelona. Segons la policia, la banda era molt selectiva: amb tres robatoris l'any en tenien prou per aconseguir una bona suma de diners i marxar a l'estranger

Un membre del grup agafa pel coll a una empleada al costat d'una caixa fortaMOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos calculen que haurien robat uns 2 milions d'euros en joies

Segons els Mossos, la banda estava molt ben organitzada: triaven una joieria de gama mitja o alta, dos dels membres vigilaven l'exterior, un altre feia de conductor i el quart es feia passar per client.

Quan l'empleat li donava l'esquena, l'abordaven, el lligaven i l'amenaçaven amb una arma. Segons el cap de Patrimoni de l'àrea d'Investigació dels Mossos, Xavier Sánchez, el grup havia fet dels robatoris el seu modus vivendi: "al llarg de l'any podien cometre dos, tres i fins quatre fets, i després dedicar-se a descansar, perquè cada botí podia pujar a 150.000 euros. Marxaven cap al seu país i allà, a viure"

Más información

El grup anava rotant els components, però els Mossos han detingut els 2 líders i tres components més; i consideren que la banda ha quedat desarticulada. El jutge n'ha enviat quatre a la presó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00