Sociedad

Rosell dimiteix

El president del Barça renuncia "de manera irrevocable" i ho justifica per les amenaces que ha patit ell i la seva família i per "una injusta i temerària acusació d'apropiació indeguda". Bartomeu serà president fins 2016

Josep Maria Bartomeu aplaudeix a Sandro Rosell després de la intervenció del president dimissionari del BarçaBARÇA TV

Com s'havia anunciat, Sandro Rosell ha formalitzat aquesta tarda la seva dimissió després de més de dues hores de reunió extraordinària de la Junta del FC Barcelona. Després ha comparegut davant la premsa acompanyat de qui ja és el nou president, Josep Maria Bartomeu, per fer una declaració sense admetre preguntes dels periodistes

Rosell ha explicat que la seva renúncia és "irrevocable" i l'ha explicat per dues raons: per "les amenaces que en silenci hem, patit des de fa temps jo i la meva família" i per "una injusta i temerària acusació d'apropiació indeguda".

Más información

En aquest sentit, el fins ara president del Barça ha reiterat que el fitxatge de Neymar és del tot correcte i ha justificat la seva renúncia perquè no vol "que atacs injustos afectin la marxa del club"

La novetat ha vingut perquè, per acord unànime de la Junta, Josep Maria Bartomeu ja és nou president del Barça però no únicament fins l'estiu, com s'esperava, sinó fins al final del mandat, l'any 2016.

Tant Rosell com Bartomeu han recordat que fa quatre anys van rebre el suport majoritari dels socis (fins a un 60 per cent dels votants, ha remarcat Sandro Rosell).

Bartomeu ha assegurat que el president sortint compta amb el suport dels barcelonistes i també que la continuitat de l'actual projecte seguirà en els propers dos anys. I també ha asegurat que la Junta se sent "forta" per continuar.

Josep Maria Bartomeu ha anunciat que demà oferirà una roda de premsa on respondrà les preguntes dels periodistes.

Tota la Junta Directiva del FC Barcelona ha assistit a la compareixença de Rosell. Tambe hi era la seva dona, Marta, i el seu germà. Sergi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00