Sociedad

L'Audiència torna a ordenar l'ingrés a presó d'un dels expresidents de Ferrocarrils

El tribunal ha desestimat el recurs d'Antoni Herce i ordena que compleixi íntegrament a la presó la resta de condemna per malversació, 7 mesos després que el departament de Justícia li permetés només anar-hi a dormir

Gir en la situació d'un dels expresidents de Ferrocarrils condemnats per haver malversat gairebé 3 milions d'euros: l'Audiència de Barcelona ha revocat el tercer grau que tenia Antoni Herce i que li permetia complir la condemna de quatre anys només anant a dormir a la presó.

Segons fonts judicials consultades per SER Catalunya, l'Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs que havia presentat la defensa d'Antonio Herce i ordena que l'expresident compleixi íntegrament entre reixes la resta de la condemna per haver malversat gairebé 3 milions d'euros en la gestió de Ferrocarrils.

Más información

Herce, juntament amb Enric Roig, portaven 7 mesos gaudint del tercer grau que els havia concedit el departament de Justícia, tot i l'oposició de la Fiscalia, i només havien d'anar a dormir a la presó.

L'Audiència encara ha de resoldre el recurs de Roig que, de moment, segons fonts judicials, sí que manté aquesta situació.

L'octubre passat, l'Audiència de Barcelona ja havia revocat el tercer grau que el Govern català els havia concedit a Roig i Herce al juliol, però les defenses dels dos expresidents de Ferrocarrils havien recorregut la decisió i des del 22 de novembre el cas tornava a estar encallat als jutjats, fins ara que s'ha resolt un dels recursos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00