Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

"Rotundament, no"

L'alcalde de Girona ha negat rotundament que la compra del fons d'art Santos Torroella es pagui amb els ingressos de la puja del rebut de l'aigua. Assegura que l'adquisició d'aquesta col.lecció "ni costarà diners als ciutadans ni hipotecarà inversions de futur".

Carles Puigdemont, alcalde de Girona

Carles Puigdemont nega les acusacions que fan la majoria dels grups de l'oposició municipal i assegura que és fals que destinar diners a cultura signifiqui deixar de dedicar-ne a altres àrees com els serveis socials.

En una entrevista a la SER ha explicat que ha estat una operació derivada de la pròrroga de la concessió del servei d'aigües que evita recórrer al crèdit i hipotecar les inversions de futur, i que en cap cas repercuteix en el que paguen els ciutadans per aquest servei.

Puigdemont ha explicat que ara mateix els hereus de la col.lecció Santos Torroella encara no han fet tots els tràmits per acceptar l'herència i que encara no es pot firmar l'operació de compra d'aquest fons d'art que s'exposarà en el futur a la Casa Pastors, on hi havia l'antiga Audiència de Girona.

'HORA L' Carles Puigdemont: "rotundament no, el fons Santos Torroella no el pagaran els veïns de Girona amb el rebut de l'aigua"

21:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140305csrcsrcat_16.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00