Sociedad

Tocarà decidir a Madrid (1-1)

Un Barça i Atlético de Madrid molt treballadors al llarg dels 90 minuts empaten l'anada dels quarts, un partit distingit per la lluita, intensitat i energia gastada

Messi pugna con Miranda por un balónGETTY

L'entrenador del Barça, Tata Martino, ha plantejat una anada dels quarts amb un onze de gala, però davant un rival com l'Atlético no n'hi ha prou i això ha quedat demostrat a l'inici del partit, quan pocs minuts després del xiulet inicial, David Villa ha gaudit d'una molt bona ocasió per avançar al conjunt matalasser, la pilota ha sortit fregant el pal defensat per Pinto.

Amb aquest ensurt, el Barça ha patit la mala notícia de la nit, la lesió de Gerard Piqué, que ha estat substituït per una contusió pèlvica. Al seu lloc, Bartra, que junt amb Mascherano ha realitzat un molt bon partit.

Amb la lesió de Piqué i un Barça estabornit, s'ha lesionat, per part matalassera, Diego Costa, el davanter ha estat substituït per Diego Ribas. El partit agafava un nou aire i els blaugranes han sintonitzat fins a generar una gran jugada d'Iniesta que Godín ha evitat que acabés en gol.

Amb l'empat a zero ha començat la segona part i amb l'equip de Simeone intens com en la primera, ha arribat un bon gol de l'Atlético, ha estat Diego Ribas, que gairebé des de 30 metres ha endollat un xut que, a priori, ha estat imparable per Pinto.

Amb el marcador advers, el tècnic blaugrana ha canviat a Alexis per Cesc, amb l'entrada del xilè, Neymar ha passat a jugar enganxat a la banda esquerra i Iniesta ha endarrerit la seva posició, uns moviments claus per ensenyar la millor cara d'aquest Barça.

Neymar a assistència de Iniesta ha posat l'empat en el marcador, un molt bon gol que ha activat a l'equip i a la parròquia blaugrana. Amb la igualada, els jugadors blaugranes ho han intentat de totes, totes, però un inspiradíssim Courtois ha evitat la victòria catalana.

Ara, tocarà guanyar al Calderón el pròxim dimecres, abans però, visita del Betis a l'estadi, un partit de Lliga, marcat de nou, pel duel entre el Barça i L'Atlético de Madrid.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00