Només 2 grups lluiten per la T-Mobilitat

Dels 4 consorcis que optaven inicialment a implantar el nou sistema de pagament del transport públic es mantenen els de Caixa Bank i el Corte Inglés

Una màquina cancel.ladora de bitllets que funciona amb el sistema "contact less" de pagament sense contacte /

En les darreres setmanes, dos grups empresarials s'han retirat del concurs per gestionar la T-Mobilitat, el nou sistema de pagament del transport públic.

A primers d'aquest any, l'Autoritat del Transport Metropolità va iniciar un procés de diàleg competitiu amb 4 agrupacions empresarials . Vol dir que va començar a parlar amb elles per acabar de definir els detalls tecnològics i funcionals que ha de tenir el nou sistema de pagament.

Però superada la primera fase del diàleg, el grup d'IBM i Telvent i el de Ricoh i Mastercard han renunciat a continuar. Per tant ara la cosa està entre dos consorcis. El que formen Caixa Bank, Fujitsu, Indra i Marfina i el que agrupa Informàtica El Corte Inglés, Etra, una filial de Xerox, i 10 operadors de transport de viatgers (OPENCAT).

Un d'aquests grups acabarà implantant la nova tecnologia que es basarà en targetes amb xip i no amb banda magnètica que farà més difícil el frau i permetrà fer descomptes en funció dels viatges que faci cada usuari.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?