Sociedad

RÀDIO REUS amb els Gegants de la ciutat

Un cop més, Ràdio Reus vol donar un cop de mà a la Colla Gegantera de Reus. Enguany, els Gegants Negres fan 25 anys, i volen canviar els vestits. El dia de Sant Jordi i sobretot el programa especial 'AMB TU', amb Iñaki Gabilondo, les cites imprescindibles. Ens ajudes?

Els Gegants Negres, amb els vestits que volen canviarCEDIDA

Ràdio Reus fa una crida a totes aquelles persones que s'estimen els gegants de la ciutat. Un cop més, necessiten l'ajuda de tots per poder canviar els vestits dels Gegants Negres. Per això, la ràdio, que des del 1989 apadrina, sempre que ho necessiten, els gegants, fa una crida a tots i totes per aconseguir els recursos que la colla necessita.

'AMB TU'

El proper 24 d'Abril, la ràdio vol retre un homenatge als gegants. Coincidint amb la festa que la ràdio prepara al Teatre Bartrina, amb un programa especial conduït per Iñaki Gabilondo, els dos Gegants Negres pujaran a l'escenari per explicar-vos què és el que tramen.

Per Sant Jordi també

El dia de Sant Jordi, com cada any, Ràdio Reus serà a la Plaça Mercadal. Aquest cop ens acompanyaran els Gegants Negres, durant tot el dia, amb els seus balls i les seves músiques. Una bona oportunitat per veure'ls de prop, i acomiadar-se dels vestits que estan a punt de canviar...

Más información

Ràdio Reus i els Gegants

Ràdio Reus ja va apadrinar els Gegants Negres de la ciutat l'any 1989. Aleshores, la colla, havia decidit modernitzar les dues peces de què disposaven, i amb el suport de l'emissora, i sobretot dels oients i ciutadans de Reus, van aconseguir els diners que necessitaven perquè els dos Gegants Negres que avui en dia hi ha veiessin la llum.

No ha estat l'únic cop que la ràdio ha volgut donar un cop de mà a la Colla Gegantera de Reus. El 1999, quan els nous gegants van fer 10 anys, Ràdio Reus va voler tornar a col·laborar per canviar-los, per primer cop, els vestits.

15 anys després, i coincidint de nou amb un aniversari dels nostres estimats gegants, la ràdio torna a reclamar l'ajuda de tothom per aconseguir-ho. Entre tots ho farem possible.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00