Sociedad

El culebrot dels Rolling Stones a Falset

L'ajuntament de Falset descarta que els Rolling Stones actuin aquest estiu a Falset. Tot i que la promotora Doctor Music ahir ja ho negava, el consistori no s'ha pronunciat fins aquest matí.

La legendaria banda británica comenzarán su gira europea en Berlín el próximo 10 de junioTHE ROLLING STONES

L'ajuntament explica que no ha pogut localitzar a la persona que els hi va oferir portar el 12 de juliol els Rolling Stones a la capital del Priorat, i per tant descarta la possibilitat. La sol·licitud per fer un concert de rock al municipi es va fer el passat dia 5, i una setmana més tard la mateixa empresa va informar que el grup en qüestió eren els Rolling. L'alcalde, Jordi Puxeu, assegura que hi havia cert recel: "érem relativament escèptics, però vam iniciar els tràmits per estudiar-la, tenint en compte que la persona sol·licitant és veïna del municipi i havia tingut relació amb el món de l'espectacle".

Per la seva banda, la promotora Doctor Music desmentia ahir l'actuació de la banda al camp de futbol de Falset.

Más información

Precedents d'actuacions internacionals

Aquest nohauria estat el primer cop queun artista internacionalhagués actuatal Priorat. L'any 1991 el cantant Joe Cocker va desembarcar a Falset, reunint ni més ni menys que 10.000 espectadors. Una fita que es podria repetir el proper 12 de juliol amb els Rolling Stones.

Rumors a les xarxes socials

A Facebook i Twitter hi ha comentaris de tot tipus, des que es tracta d'una broma que han volgut fer a la Casa de la Vila fins a la possibilitat de que finalment arribin a tocar al municipi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00