Sociedad

Detinguda una família per vendre heroïna

Detinguts sis membres d'una mateixa família del barri de la Mariola de Lleida que es dedicava al tràfic d'heroïna. Els mossos afirmen que era un dels punt de venda al detall més actius del Segrià

Droga i diners en metàl.lic comisats pels Mossos en el marc de l'operació SNOT -foto: Mossos-

Fa 4 mesos que els mossos els estaven investigant, després de detectar que en aquest barri de Lleida s'estava produït la venda al detall d'heroïna.Els agents van engegar una investigació que va permetre constatar l'elevada activitat il·legal.

Tot apuntava que els presumptes autors del tràfic de drogues no acumulavengrans quantitats d'heroïna per eludir les conseqüències davant de qualsevol actuació policial. El president dels veïns de la Mariola, Máximo Juan Blanco, creu que és un cas aïllat : "no és bo, però no és indicatiu que existeixi un problema de la droga en el barri"

S'han detingut 4 homes, una dona i un menor d'edat, tots de nacionalitat espanyola. S'han escorcollat uns 3 habitatges, segons els Mossos. A l'interior dels immobles s'han trobat uns 100 grams d'heroïna i estris per a la manipulació i venda de la droga, diners, en metàl.lic, i, armes curtes. Aquesta operació contra el tràfic de drogues, l'han batejada els mossos amb el nom de SNOT.

Máximo Juan Blanco, pres. veïns Mariola: "no és indicatiu que existeixi un problema de droga al barri"

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140515csrcsrcat_41.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00