Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Sociedad

La continuïtat dels espectacles del Cirque du Soleil a Andorra no està garantida

Andorra Turisme condiciona la continuïtat a l'èxit d'aquesta edició

Cartell de promoció de l'espectacle d'enguany, Scalada Mater NaturaAndorra Turisme

La continuïtat de l'espectacle del Cirque du Soleil de cara a l'any vinent no està garantida en el contracte entre el Govern i la Companyia canadenca. Des d'Andorra Turisme s'aposta per fer contractes de cinc anys.

El gerent d'Andorra Turisme ha dit que dependrà de l'èxit de la segona edició de l'espectacle Scalada, ara sota el nom Mater Natura, quan es decidirà si negociar per l'any vinent una tercera edició del Cirque du Soleil. Això sí, el contracte s'hauria de negociar a més llarg termini pel bé del turisme del país, segons ha explicat Betim Budzaku.

La venda d'entrades d'aquesta segona edició s'està desenvolupant a bon ritme i s'han pogut contrarestar els problemes de col·lapse del sistema de reserves que es van produir l'any passat.

Del 5 de juliol fins el 2 d'agost l'espectacle d'Scalada Mater Natura serà, per segon any consecutiu, l'atractiu turístic del país.

Betim Budzaku argumenta sobre la continuïtat de l'espectacle del Circ del Sol

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140620csrcsrcat_5.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00