Sociedad

Un pas més pel Palau d'Esports de Tarragona 2017

El govern de la Generalitat ha encarregat ja la redacció del projecte de construcció del Palau d'Esports de Tarragona, el que ha de servir per emplaçar-hi bona part de les proves previstes a la ciutat en el marc dels Jocs Mediterrani del 2017.

L'Anella Olímpica que es construirà a Tarragona pels Jocs del Mediterrani del 2017CEDIDA

La Generalitat invertirà 650MIL euros, de moment, en el projecte de construcció del pavelló, que anirà ubicat a Campclar i que ha de ser l'epicentre de les activitats esportives de Tarragona 2017 a la ciutat, a més d'un equipament que quedarà al barri de cara les properes dècades. El govern ho ha aprovat aquest dilluns de cara a que el Consell Català de l'Esport redacti entre finals del 2014 i el proper 2015 el projecte.

Des de l'Ajuntament no s'han fet esperar les valoracions. El tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona i Comissionat de l'alcaldia pels Jocs del Mediterrani, Javier Villamayor, considera que 'aquest acord segueix els passos marxats el passat mes de Juny amb el pacte signat entre la Generalitat i els Jocs'. I segueix 'estem molt contents i agraïts de la implicació de la Generalitat, a la vegada que celebren que es vagin materialitzant els compromisos marcats en el calendari'. Uns compromisos que inclouen, a més de la construcció del Palau d'Esports de Campclar, la del Pavelló Sant Jordi.

Más información

El Palau d'Esports tindrà capacitat per a 5.000 espectadors, i será un dels equipaments estrella dels Jocs. Villamayor assegura que 'la instal·lació serà capdavantera en eficiència i estalvi energètic', incorporant solucions tècniques que 'facin més sotenible i eficient el seu funcionament i el seu manteniment'.

Els Jocs del Mediterrani de Tarragona s'han de celebrar entre el 30 de Juny i i el 9 de Juliol del 2017 en 16 municipis del territori. En total s'espera la participació de 4MIL esportistes provinents de 24 nacionalitats de la ribera mediterrània.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00