Actualidad
Fins fa poc només es feien per corregir lesions o cremades

Trasplantaments capilars de barba per motius estètics

Poder dur una barba ben poblada és una tendència per molta gent

Barcelona

En alguns àmbits, la barba i el bigoti tornen a estar de moda i no a tothom li creix prou com per tenir un aspecte suficientment poblat. Això, o l'efecte d'algun accident que hagi eliminat el creixement de pèl facial.

El doctor Alejandro Camps, dermatòleg de l'Hospital General de Catalunya i membre de l'Acadèmia Espanyola, explica que el perfil del pacient ha anat canviat.

Per implantar barba, hi ha dues tècniques: l'extracció d'una tira d'un cetímetre d'ample per 20 de llarg de cabell de la regió temporal o del clatell, o bé extraure unitats foliculars que s'implanten una a una. La tècnica de la tira deixa una cicatriu pràcticament inapreciable al lloc d'on s'extreu el cabell, mentre que la segona -la tècnica FUE- no deixa marques. També necessita més temps d'intervenció i té un cost més elevat.

Una vegada fet el trasplantament, el pèl creix amb normalitat i es pot tallar i afaitar com si fos original de la zona on creix. També es poden fer implants en altres zones, com ara les celles, les patilles, el bigoti, l'àrea genital i fins i tot les pestanyes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00