Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Desarticulen un grup armat de la màfia marsellesa

Operaven des de la Costa Brava i es dedicaven a introduïr cocaïna sud-americana amagada en conserves de peix

Girona

La Policia Nacional ha desarticulat un grup armat de la màfia marsellesa que operava des de la Costa Brava i que entrava pel port de Barcelona cocaïna sud-americana amagada en llaunes de conserva de peix. Els han enganxat a Tarragona amb 400 quilos de coca i en possessió d'armes de guerra. Hi ha 8 detinguts, 5 d'aquests tenen pendent de complir penes de presó a França.

Les investigacions van començar el novembre de l'any passat després de descobrir que a la Costa Brava s'hi havia instal·lat aquest grup criminal, procedent de França i que estava contactant amb els propietaris d'una empresa que es dedicava al comerç exterior.

Estirant del fil, la policia va descobrir que aquest grup va portar per mar i des de Perú cocaïna amagada en dos contenidors plens de conserves de peix fins al port de Barcelona.

Després la van traslladar a una nau de Tarragona. Allà els van enganxar amb 420 quilos de coca amagada en llaunes de conserva.

Hi ha 8 detinguts, cinc són francesos i tres espanyols, a més, els cinc detinguts de nacionalitat francesa, tenen acumulats i pendents de complir 75 anys de presó a França per tràfic de drogues, blanqueig de diners, per robatoris i per tinença il·lícita d'armes i explosius.


 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00